iPhone 8 Plus en iPhone 8 smartphone

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus hebben een gloednieuw glazen design, nóg betere camera en de slimste en krachtigste chip ooit in een smartphone. Vanaf nu laad je je iPhone draadloos op en ontdek je augmented reality! Bestel nu jouw exemplaar!

Een iPhone van glas

Het sterkste glas ooit in een smartphone, aan de voor- én achterkant en een bijpassende rand van aluminumlegering die ook in de luchtvaart wordt gebruikt. Kies jouw exemplaar in spacegrijs, zilver of goud.

De nieuwe iPhone is bestand tegen water en stof. Dankzij de speciale coating veeg je vlekken en vingerafdrukken moeiteloos weg.

Retina HD-display met True Tone

Nieuw display met brede kijkhoek van 4.7 inch of 5.5 inch met True Tone, bredere kleurweergave, natuurlijkere kleuren en 3D Touch. Dankzij de True Tone-technologie past de witbalans je display continu aan aan het omgevingslicht. Daardoor zien afbeeldingen er natuurlijker uit zoals op papier en gun je je ogen wat meer rust.

Nu nog betere camera

Maak fantastische foto's en 4K video's in alle omstandigheden dankzij de 12 MP camera met snellere sensor, kleurenfilter, verbeterde pixeltechnologie en optische beeldstabilisatie. Met de 7 MP FaceTime HD-camera maak je de mooiste selfies.

Met de iPhone 8 Plus met groothoeklens en telelens neem je nu portretten met nog betere scherptediepte en maak je gebruik van de optische zoom.

Krachtige, slimme A11 Bionic chip

Profiteer van een snellere en soepelere werking, laag energieverbruik en stap zonder problemen in de wondere wereld van de Augmented Reality.

Helemaal klaar voor een draadloze toekomst

Vaarwel vervelende kabels! Laad je iPhone 8 of iPhone 8 Plus nu ook draadloos op dankzij de glazen achterkant!

iOS 11 haalt het maximum uit je smartphone

Een nog gebruiksvriendelijkere interface en een nog beter platform voor Augmented Reality-apps. Ontdek het uitgebreide aanbod apps met AR-technologie in de App Store.

Bestel nu jouw iPhone 8!

Bestel nu jouw iPhone 8 Plus!